Digital Signage

Wilt u beter met uw klanten, collega’s, patiënten of leerlingen te communiceren? Of een nieuw doelpubliek bereiken? Dan is digital signage de ideale oplossing.

Digital signage laat toe om media van verschillende formaten op een of meerdere schermen weer te geven. Een of meerdere beheerders kunnen de media centraal controleren en beheren.

 

Digital signage is veel meer dan een scherm met bewegende beelden en animatie. Om de beste resultaten te bekomen, hebt u een duidelijke strategie en een gedetailleerde aanpak nodig. Vanuit onze ervaring en knowhow leveren we u altijd de gepaste tools. We installeren bij u de beste technologieën, hardware en toepassingen om in uw behoeften te voorzien.

Ons gamma van systemen voorziet perfect in uw behoeften.

YD cloud digital signage is zonder twijfel een van de beste systemen op de markt. Hoewel dit als een van de beste producten wordt beschouwd, is de maandelijkse huurprijs ervan heel betaalbaar.

Ontdek het hier via onze PowerPoint.

 

U kunt YD afzonderlijk gebruiken of in combinatie met het klantenbegeleidingssysteem Bloom. YD integreert met de weergaves van Bloom en laat u zo toe om de bezoekersstromen te beheren en tegelijk op een vlotte en professionele manier te communiceren.


Weerbericht, nieuws, verkeer, YouTube, Ustream, Google-slides …

Onze software verschaft alle diensten en widgets zonder extra kosten.

Voor maar enkele euro’s per maand hebt u echt alles!
Bovendien ontvangt u gratis en automatisch alle updates, nieuwe functionaliteiten, nieuwe lay-outs en zoveel meer.

 

 

Wilt u de beste oplossing voor uw communicatie vinden? Contacteer ons

De software beschikt zelf over eenvoudige tools waarmee u heel snel content kunt creëren. U maakt uw playlists en plant ze in naargelang uw communicatiestrategie.

Digitalsignage-systemen zijn doorgaans moeilijk om te gebruiken. YD is daarentegen toegankelijk voor iedereen en gebruiksvriendelijk. Tegelijk is het een krachtig en doeltreffend communicatiemiddel.

Voor de communicatie hebt u berichten nodig en soms is het een uitdaging om ze te maken. Daarom stellen we niet alleen een bibliotheek met achtergronden, sjablonen en widgets tot uw beschikking, maar ook een team van communicatiespecialisten.

Vertel ons wat u nodig heeft