Digital signage

Optimaliseer uw communicatie!

Met onze digital signage, kunt u nu uw berichten verspreiden onder uw klanten, collega’s, patiënten, leerlingen en een geheel nieuw doelpubliek op een effectieve en impactvolle manier bereiken.

Download onze brochure

DIGITAL SIGNAGE

Digital signage meeting room - ND Vision

1 Dynamische weergave en flexibiliteit

Onze technologie voor digital signage biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om verschillende inhoud op één of meerdere schermen te tonen.  Daarnaast kunt u al uw content beheren en controleren vanaf één locatie, met de mogelijkheid om meerdere gebruikers beheersbevoegdheden te geven. Bovendien met slechts een paar klikken kunt u uw berichten en aanbiedingen in real-time aanpassen om uw doelgroep op een relevante en passende manier te bereiken.

  • FLEXIBELE WEERGAVE

  • OP AFSTAND BEHEREN

  • ALLES IN REAL-TIME

Digital Signage in the retail sector

Wij bieden nummer 1 van digital signage aan

We hebben de ideale oplossing om aan uw behoeften op het gebied van digital signage te voldoen. Tevens is het ontworpen om uitstekende prestaties en grote flexibiliteit te bieden.

Ons systeem voor digital signage wordt door alle professionele websites als de beste in de markt beschouwd. Bovendien dankzij zijn geavanceerde prestaties en eenvoudige gebruiksgemak wordt het als de norm in de branche beschouwd. Ten slotte zult u profiteren van al deze voordelen tegen een ongeëvenaarde maandelijkse prijs.

Trek de aandacht met Yodeck digitale signage

door deze video te bekijken

affichage dynamique et système de gestion de file d'attente - wachtrijsysteem met digital signage

2 Combineer digital signage en wachtrijsysteem

U kunt onze digital signage afzonderlijk gebruiken of in combinatie met het klantenbegeleidingssysteem Bloom. Bijgevolg zal het worden geïntegreerd in het Bloom-display, waardoor u zowel in staat bent om klantenstromen te beheren als om op een flexibele en professionele manier te communiceren.

affichage dynamique comportant de nombreux widgets - digital signage met veel widgets

3 Weerbericht, nieuws, verkeer, YouTube, Ustream, Google-slides …

Onze software verschaft alle diensten en widgets zonder extra kosten.

In het bijzonder voor maar enkele euro’s per maand hebt u echt alles!
Bovendien ontvangt u gratis en automatisch alle updates, nieuwe functionaliteiten, nieuwe lay-outs en zoveel meer.

  • Update

  • En zoveeel meer

SOFTWARE

digital signage contents

Ons systeem

De software beschikt zelf over eenvoudige tools waarmee u heel snel content kunt creëren. Aldus maakt u uw playlists en plant ze in naargelang uw communicatiestrategie.

Digital signage systemen zijn doorgaans moeilijk om te gebruiken. Maar ons systeem is daarentegen toegankelijk voor iedereen en gebruiksvriendelijk. Tegelijk is het een krachtig en doeltreffend communicatiemiddel.

Ondersteuning en service

Voor de communicatie hebt u berichten nodig en soms is het een uitdaging om ze te maken. Daarom stellen we niet alleen een bibliotheek met achtergronden, sjablonen en widgets tot uw beschikking, maar ook een team van communicatiespecialisten.

We luisteren naar uw behoeften en doen er alles aan om u de juiste tools te bieden om de impact van uw communicatie te maximaliseren. Ten slotte zijn we ervan overtuigd dat onze professionele aanpak u zal helpen uw doelen te bereiken en u te onderscheiden van de concurrentie.